Naredna 72.sata bice dani odluka za ova tri znaka!

Naredna 72.sata bice dani odluka za ova tri znaka!

2023-02-14 0 By Admin

 Odluka koja je pred vama  moze vas izvesti na cistinu i vase emotivno polje uciniti necim najlepsim na svetu…

OVAN

Odluka koja se ocekuje od vas mora biti jako snazna i razlozna. Nadjite nacina da se ne dodvorite jednoj osobi, a da je opet osvojite svojom dobrotom. Pokazite da ste vicni da budete neko ko ce znati i moci da istrpi mnogo sto sta. Zbog ljubavi  jedne osobe, spremni ste da srce stavite na kocku.

 

BIK

Srce vas upozorava da budete mnogo smeliji i konkretniji. Vreme je da se oduprete pritiscima koje na vas vrsi okolina. Pokazite zrelost u situaciji koja sledi i koja ce vas  naterati da dobro razmislite. Vreme  je da zivot uzmete u svoje ruke i ad ga zivite vi licno.

 

BLIZANCI

Naredni dani vam nece biti bas losi, ali cete imati velike izdatke. Od vas se ceka da postanete  vrlo realniji kada su troskovi u  pitanju. Umesto sto se zalite da nemate jer trosite mnogo, prestanite kukati. Vreme je da pokazete zahvalnost partneru, jer on sve deli sa vama.

 

RAK

Da ste jako razumni ali i trpeljivi, to svi i vide i znaju. Ono sto vasi bliznji ne vide, jeste da ste na ivici i snage i zivaca. Osecate da cete narednih dana da planete besom i da konacno pokazete  gde je kome mesto.I partneru da je presao sve vase granice.

 

LAV

Odluka koju cete doneti narednih tri dana,bice vrlo znacajna. Uvrstice vas kao drugog zodijaka kojem ce ovo da budu zivotne odluke.  Hteli ste vratiti bivsu u svoj zivot, i na srecu odustali ste. Sada cete da okrenete novi list i to ce vam biti najpametniji potez.

 

DEVICA

Vasa sreca da ste vredni pa cete stizati da otaljavate svoje obaveze.Mada cete ovih dana biti prebukirani, ipak cete uspeti da sve postignete. Neko ce vam  prigovarati sa nevericom, a vi cete biti ponosni na sebe i svoje mogucnosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2