Naredna 72.sata bice dani odluka za ova tri znaka!

Naredna 72.sata bice dani odluka za ova tri znaka!

2023-02-14 0 By Admin

VAGA

Dani sto slede bice dani velikih odluka, ali vi ih necete donositi.Kada su u pitanju odluke, tu ste jako slabi i nesigurni.  Zivot ce vam doneti neke stvari da necete imati vremena da se dugo dvoumite. Zato znajte da za neke odluke nema odlaganja.

 

SKORPIJA

Hteli ste da sami budete  neko ko ce da vlada svojom situacijom, bez da vam se neko petlja.U mnogome ste u pravu, ali da niste u mnogom drugom, vreme je da shvatite. U narednih sedamdeset i dva sata shvaticete da nekad morate poslusati savet starijih prijatelja.

 

STRELAC

Srce ste dali na dlanu osobi koja ga ne zasluzuje. Volite jako i nikako da se okrenete razumu i stvarnoj i realnoj situaciji. Ona je losa, a vi volite pogresnu osobu koja vas nece udostojiti paznje. Zato je vreme da ovih dana okrenete  list i krenete dalje.

 

JARAC

Ne znate kako da se postavite u prilici u kojoj ste trenutno. Vas partner nikako da vas razume, a vi ga samo volite. Zelite da ucinite bas sve i sta god pozeli vas partner da bi ostao sa vama. Ponece se nezahvalno ovih dana, a videcete i zasto.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav ce da gasne ovih dana, a vreme je da oboje shvatite i zasto. Ne cekajte samo na partnera, ucinite nesto i vi kako biste pomogli. Za ljubav se ne moli, nego oba partnera se moraju truditi da je pospesuju iz dana u dana.Pokazite da cete i vi ciniti isto.

 

RIBE

Odluka je pred vama i kocka je bacena. Nekom ste zapali za oko i vreme je da budete odlucni da li cete mu pokloniti srce. Sve ce da zavisi od vas i nova ljubav i vasa sreca. Osoba koja vas zeli osvojiti  sve ce da pokusa kako bi vas osvojila. Izadjite joj u susret i budite joj od pomoci.

Stranice: 1 2