U narednim sedmicama, ovi znaci ce imati ubedljivo najvise srece!

U narednim sedmicama, ovi znaci ce imati ubedljivo najvise srece!

2023-02-22 0 By Admin

Znaci koji ce imati najvise srece u narednom periodu,svakako ce biti najsrecniji znaci,a evo i zasto!

OVAN

Znaci koji ce se uvrstiti u red srecnih u narednim sedmicama, uzivace. Ipak vi necete biti medju njima.Ma koliko se nadali nekim srecnim desavanjima, ne ceka vas nista  posebno.Sve ce vam ici uobicajeno, tako da ste u kolotecini.

 

BIK

Vase nezno  bice  nece moci da se odupre naletima tuge. Pred vama su vetrovi tuge koja ce vas lomiti.  Nista manje i vise, ali morate se izboriti sa desavnajima koja ce se desavati iznenadjujuce brzo. Budite  jaki da savladate sve sto sledi.

 

BLIZANCI

Ne znate kako da se postavite i da se  okrenete ka onom ko ce vas iritirati. Budite svesni sta vas ceka i da je  osoba koja vas nervira usla u vase srce. Vazno je napomenuti da se  polako zaljubljujete bas u onu osobu koja vas ne trpi, kao i vi nju. Ili se pretvarate zato sto se volite.

 

RAK

Naredne sedmice pred vama ce biti period pun iznenadjenja i obrta.Radujte se sto vas  jos nije  snaslo nesto sto odavno izbegavate.Mislite da se  ne biste  snasli i da hocete, ali cete se morati snaci kako znate. Makar i morali otkriti osecanja koja vesto krijete.

 

LAV

Od vas se ceka da se opredelite za onu koja vas ceka. Pokazite da cete se moci  radovati  sto ce vam otkriti osecanja. Odavno ste i dugo mastali  da vam pridje jedna osoba do koje vam je stalo.Pokazite da ste  voljni da to i pokazete.

 

DEVICA

Znaci koji su srecni na kraju krajeva, uvek su neki drugi znaci.Nikako da docekate da sebe svrstate u red onih koji ce moci da se raduju ispunjenju zelje koju nose u srcu.Sta mislite, da li ste samo pesimista, pa se ne nadate da ce  vam se mozda i desiti nesto?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2