Horoskop za petak,subotu i nedelju:Ljubav ce pobediti sve!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Ljubav ce pobediti sve!

2023-02-23 0 By Admin

 Moramo da kazemo da ce naredna tri dana doneti mnogo toga, a ovi znaci ce moci da se pohvale da su najsrecniji…

 

 OVAN

Ljubav ce vama biti na prvom mestu. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Dugo ste cekali da vam krene na bolje i sada ce konacno do toga i doci.  Slusajte svoje srce jer ono ne gresi.

 

BIK

Moramo da kazemo da ste vi znak koji zna sta hoce i to je ono sto moramo da naglasimo.  Ovo ce biti dani tokom kojih vam sledi promena kada je ljubav u pitanju. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

BLIZANCI

Dolaze vam dani za iznenadjenja i dani kada slede promene. To je ono sto moramo da kazemo jer nema nimalo sumnje da ce promene tek dqa uslede. Vazno je znati da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam na delu sve dokaze. Razmislite o tome sta cinite.

RAK

Vrlo je vazno da imate na umu da dolaze dani za promene i da cete tokom tri dana koja su pred nama doci do svog cilja.  Ljubav ce vam biti na prvom mestu i sreca moze konacno da vas pogleda. Slusajte svoje srce jer ono odlicno zna sta je najbolje za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ovo ce biti dani kada ce ljubav da pobedi.  Neko vas voli i neko vam je odan i iskren i svakako da je u pitanju osoba kojoj treba da date sansu.Ovo ni u kom slucaju nije vreme za ponos vec vreme kada treba da ucinite kako vam nalaze vase srce.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da ce sve doci na svoje i da nema nimalo  sumnje da ce sve doci na svoje. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Jedan rak vas voli iznad svega i samo je pitanje trenutka kada ce vam na poseban nacin dokazati svoju ljubav.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2