Naredna 72.sata bice odlucujuci za ove znake zodijaka: Slede neizbezne odluke!

Naredna 72.sata bice odlucujuci za ove znake zodijaka: Slede neizbezne odluke!

2023-02-24 0 By Admin

Pred nekim znacima su neizbezne odluke, pa ce naredni sati biti  odlucujuci za ove znake!

OVAN

Neizbezne  odluke slede, ali ne i vama.Imate sijaset obaveza i na poslu, a i kuci. Vreme je kao stvoreno za vase radne obaveze, samo da ih dobro isplanirate.Pokazite se i savesnim i vrednim da ih obavite savrseno i u odredjenom roku. Pohvale nece izostati.

 

BIK

Znate se vesto odbraniti od obaveza nalazeci izlaze i resenja. Imate osobu koju uvek ubedite  da vam se  nadje u pomoci. Vreme je da budete mnogo azurniji i da se pocnete ponasati i odgovorno i zrelo. Neko vas ceka  da se odazovete i zato ovih dana nema  izvlacenja.

 

BLIZANCI

Neizbezne odluke su sada vrlo aktuelne,  ali nece biti za vas. Vreme je da budete vredni da istrajete u onome sto vas ceka. Vase obaveze ce za sada da budu na prvom mestu. Od vas zavisi da li cete dozvoliti sebi i drustvo jedne osobe.

 

RAK

Osecaj vas vodi ka jednom blizancu koji vam duguje mnogo. Pred vama su odlucujuci dani koji vas  vode ka nekim velikim odlukama. Bice to neizbezne odluke koje cete morati doneti u momentu.Morate se uveriti u ljubav jednog blizanca i onda doneti odluku sta dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Zavoleli ste nekoga ko vas  nije voleo ni priblizno tome.  Posto se uvek bojao da se izjasni, sada cete resiti da mora.Vreme je za kratke odluke, ljubav, raskid, ili snaga da se izborite da vam bude uzvraceno.

 

DEVICA

Ponasacete se kao kraljica u situaciji koja vas ceka.Vasem ce partneru smetati sto cete toliko mnogo odstupati iznad njega. Ipak je vreme za neizbezne odluke ili da vam se prikloni, da pusti da dominirate. Ili da vam se suprostavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2