Tokom naredna 72.sata:Evo sta vam donose ponedeljak,utorak i sreda!

Tokom naredna 72.sata:Evo sta vam donose ponedeljak,utorak i sreda!

2023-02-26 0 By Admin

 Dragi nasi, zavirite u tajne vase bliske buducnosti… Evo sta vas ceka tokom prve polovine ove sedmice.

 

 OVAN

Tokom naredna  72.sata, vi cete biti znak kojeg cekaju velike promene. To je ono sto moramo da kazemo.  Krajnje je vreme da razmislite o svemu i da se zapitate sta je ono sto  zelite. Jedan rak vam jako znaci i cini se da je ovog puta vasa emocija obostrana.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce tri naredna dana vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i idite korak po korak ka svom cilju.  Sve vam je jasnije da  postoji neko ko vas voli svim srcem i sada je bitno da se prepustite.  Moze ovo biti sedmica za promene.

 

BLIZANCI

Konacno ce sve doci na svoje, a vi ste znak koji ce u danima koji su pred nama konacno dobiti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Postoji neko ko vas voli i samo je pitanje dana kada cete se u tu emociju uveriti. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i dozvolite sebi da vas srce vodi… Necete pogresiti.

 

 RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav i da cete u narednim danima shvatiti o kome je rec. Ako odlucite da toj osobi date priliku imajte na umu da ce vam ona svoju ljubav dokazati i pokazati na delu.  Konacno vam sreca kuca na vrata bas kao sto ste zeleli.

 

 LAV

Tokom naredna 72.sata mozete reci da ste dobili ono sto zelite. Dolaze vam dani za  iznenadjenja i nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono za cim ste ceznuli. Svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto  zasluzuje. Vi ste cinili dobro, vreme je da vam se dobrim vrati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da cete tokom narednih dana doneti jednu veliku odluku. Moguce je da ce vam neko traziti oprostaj  i da je u pitanju osoba koja vam je slomila srce. Ona se iskreno kaje sto nije znala da cuva ono sto je sa vama imala ali se zaista promenila i iskreno se kaje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2