Tokom naredna 72.sata:Evo sta vam donose ponedeljak,utorak i sreda!

Tokom naredna 72.sata:Evo sta vam donose ponedeljak,utorak i sreda!

2023-02-26 0 By Admin

VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu i tokom  narednih dana cete konacno moci da kazete da ste nagradjeni za svoju dobrotu. Ovo ce biti dani kada cete  shvatiti da postoji srodna dusa za svakoga od nas, pa i za vas same. Samo se prepustite i slusajte glas svog srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ono sto je najvaznije  za naredna tri dana kada ste vi u pitanju jeste da ce vam krenuti na bolje. Istina je da vam je sada tesko ali napokon ce sve doci na svoje.  U toku narednih dana ce vam neko svoju ljubav i emociju dokazati na delu i niko nece biti srecniji od vas.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo  jeste da dolaze dani za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli.   Bitno je da slusate svoje srce i da se ne plasite..Jednom ste bili povredjeni ali to ne znaci da cete biti ponovo.Mislite o tome.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani kada ljubav moze da pobedi.  Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da toj osobi i pokazete svoje emocije  na delu.Nemojte biti ponosni, zaboravite na inat… Bitno je da uradite onako kako  zelite,  i da se borite za ono do cega vam je stalo.

 

 VODOLIJA

Konacno cete u danima koji su pred nama dobiti ono sto zelite. Dakle nema nimalo  sumnje da cete biti iskreno srecni. Cinili ste dobro, vreme je da vam se dobrim i vrati.Naredna  72.sata donose lepe vesti, i vazno je da idete korak po korak ka svom cilju.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce naredna 72.sata biti sjajna za ljubav. Da ste vi znak koji ce mozda napokon pronaci svoju srodnu dusu.  Dakle, ovo bi mogli biti dani kada ce neke ribe da se zaljube na prvi pogled.  Sreca u najavi.

Stranice: 1 2