Tri naredna dana ce doneti pravu srecu ovim znacima:Horoskop  za ponedeljak,utorak i sredu!

Tri naredna dana ce doneti pravu srecu ovim znacima:Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu!

2023-03-05 0 By Admin

Slede tri dana za promene, ali i tri dana kada ce jedan znak konacno doci do svog cilja…

 

OVAN

Vazno je da kazemo da ce vama tri naredna dana pre svega biti dani za ljubav.  Da cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje i da ste napokon dobili onu srecu koju zelite i koju zasluzujete. Jedan rak je iskren prema vama,svakako da treba da razmislite da mu date sansu…

 

BIK

Ovo ce biti dani kada ce i nemoguce biti moguce. Mora se reci da ste znak koji je prosao mnogo toga ali sada su konacno pred vama dani kada ce vam osmeh biti na licu. Jedan rak jedva ceka da shvatite koliko mu je iskreno stalo i da mu date sansu da vam na delu dokaze sve sto prica.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da znate sta je ono sto zelite.  Vama naredni dani donose odluke ali i dileme. Samo vi znate sta je zapravo ono sto zelite,imajte na umu da treba da se ponasate u skladu sa tim jer su cuda svakako moguca i tek vas  cekaju lepe  stvari. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav i da nema nimalo sumnje da sada   treba da cinite onako kako vam nalaze vase srce.   Sve je  moguce kada ste vi u pitanju, treba da imate na umu da je cinjenica da vas neko voli iskreno i svim srcem.

 

LAV

Neko ste ko zna sta je tacno ono sto zeli i ko ume da se bori za ono do cega mu je stalo. Tokom tri dana koja su pred nama, vi bi ste mogli i dobiti ono sto zelite.Kao osoba koja je mnogo toga prosla  osmeh ce vam biti nagrada i dokaz da svako dobije ono sto zasluzuje…

 

DEVICA

Ovo ce biti period kada bas i nece biti velikih promena u vasem  zivotu. Naravno da to ne znaci da treba da ocajavate vec prosto da  uzivate u onom sto vec imate.   Jedan rak je uz vas i cinjenica je da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Mislite  o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2