Tri naredna dana ce doneti pravu srecu ovim znacima:Horoskop  za ponedeljak,utorak i sredu!

Tri naredna dana ce doneti pravu srecu ovim znacima:Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu!

2023-03-05 0 By Admin

VAGA

Moramo da kazemo da vama slede dani za romansu. Dakle sve je moguce kada ste vi u pitanju i cinjenica je da vas sreca tek ceka.  Prosli ste mnogo toga,  sada su konacno pred vama dani kada cete moci da se uverite u neciju ljubav.   Sledi vam jedan novi pocetak i sreca.

 

SKORPIJA

Konacno, dani za ljubav i dani za promene. To je ono sto moramo da kazemo kako bi ste umeli da se snadjete i  borite  za ono sto vase srce zeli.   Postoji neko ko jedva ceka da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sada je zaista sve ostalo na vama.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko prema vama gaji jake emocije.   Svakako da je u pitanju osoba koja zasluzuje da joj date sansu. Ona ce itekako umeti da vas usreci i da vasem zivotu da jedan novi i lepsi smisao.

 

JARAC

Tri dana koja su pred nama  nece doneti ono sto zelite.  Moguce je da ce se desiti razocarenje ali ni u kom slucaju ne treba da ocajavate. Imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni.   Samoca je  uvek bolji izbor  od veze u kojoj nismo srecni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli.  Toje osoba koja je svakodnevno u vasoj blizini.  Ova tri dana ce vam biti dokaz o kome je rec,a vi cete sami znati sta je ono sto zapravo od zivota zelite…Bitno je da ne dajete nikome laznu nadu.

 

RIBE

Vrlo je vazno da imate na umu da  slede dani za ljubav. Vi ste znak kojeg cekaju promene u danima  koji su pred  nama. Jedan rak vas iskreno voli i uz samo malo srece je moguce da ce uslediti novi pocetak u vasem zivotu. I ono sto se zove prava ljubav.

Stranice: 1 2