Tokom tri dana koja nam slede,ova tri znaka ce dobiti sve ono sto zele!

Tokom tri dana koja nam slede,ova tri znaka ce dobiti sve ono sto zele!

2023-03-06 0 By Admin

Dragi nasi,vreme je da saznate sta vam donosi utorak,sreda i cetvrtak.

 

OVAN

Pred vama izuzetan period,  a zbog cega i po cemu, tek cete videti. VI ste neko ko bi mogao dobiti sve o cemu je do sada mastao. Kao da je karma resila da vas nagradi za sve lepe stvari koje ste zeleli, a nisu vam se desavale. Ovog dana ce i vase emotivno polje da se popravi i da znate da je stigla sreca.

 

BIK

I sami morate da se malo opustite i da vas snadju bolji trenuci. Ovog dana ce nestati sve vase zablude. Od vas se ceka da budete  cvrsti i da jasno pokazete svoja osecanja na delu.  Iznenadicete suprotnu stranu.

 

BLIZANCI

Vreme je da vasa prica pocne da zivi, a vase zelje da se pretacu u nove korake. To sto ste bili  u raskoraku sa zeljama i mogucnostima, sad cete  uspeti da ih dovedete u red. Morate da se zna sta vam predstoji a to je bolja  varijanta svega.

 

  RAK

Mozda cete dobiti sansu koja ce vam otvoriti sve karte. Vreme je da se okrenete napred  i svoje sanse iskoristite Od vas se ceka da budete  mnogo odlucni i tacno odredite sta zelite dobiti.Odredite svoje prioritete.

 

LAV

Od vas se ocekuje da cete se radovati, ali nije sve do vas. Nesto vam nece biti tako lako da podnesete nesto sto vas  dugo mucilo. Ako ste i oprostili , ne znaci da ste i zaboravili. Zato ce vam i biti tesko.

 

DEVICA

Vasa je sreca da ce vam se pruziti prilika da osvojite  jednu osobu. To ce biti sve ono sto ste i zeleli, i vise vam ne treba. Ako se ovih dana okrenete  u smeru emocija koje cete  pokazati, postoji i mogucnost da cete dobiti ono sto zelite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2