Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Evo kome ce naredna tri dana doneti ljubav na prvi pogled!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Evo kome ce naredna tri dana doneti ljubav na prvi pogled!

2023-03-07 0 By Admin

 Slede jos tri dana, i nema nimalo sumnje da ce oni nekome doneti ostvarenje jedne velike zelje.

 

OVAN

Naredna tri dana ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga i sada vam sledi  period kada cete biti nagradjeni… Kao neko ko je patio svakako da ste zasluzili da vam krene na bolje.  Ljubav vam kuca na vrata.

 

 BIK

Konacno dolaze dani za romansu. Dakle imajte na umu da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Razmislite o tome sta je ono sto zelite i vreme je da nekome kazete ono sto mislite i osecate.

 

BLIZANCI

Naredna tri dana ce doneti ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Samo nemojte odustajati od onog  sto naumite i idite ka svojim ciljevima. Neko ste ko je spreman da se bori za  ono sto zeli, i sada vam sledi ostvarenje te zelje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Vrlo je vazno da kazemo da ce vama tri dana koja su pred nama doneti ljubav.  To je ono sto moramo da naglasimo.  Postoji neko ko vas voli i neko ko je spreman da se bori  za vas.  Svakako da treba toj osobi da date priliku i da mislite pozitivno.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je na vama sta vam sledi kada je u pitanju bliska buducnost. To kazemo zato sto cete moci da donesete neke velike odluke.  Neko iz vase proslosti zeli jos jednu sansu sa vama, a samo je na vama hocete li toj osobi dati priliku.

 

DEVICA

Vazno je da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.Ovo ce  biti dani za novi pocetak i vazno je da ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2