Naredna 72.sata ce uznemiriti mnoga srca:Jednom znaku nova ljubav!

Naredna 72.sata ce uznemiriti mnoga srca:Jednom znaku nova ljubav!

2023-03-13 0 By Admin

Jednom ce znaku zodijaka da se desi nesto prelepo, a jasno da se radi o novoj ljubavi…

OVAN

Jednom je vreme da se i vase srce zapita zbog koga kuca. Jedne tamne oci ce uskoro da budu razlog vaseg nemira. Mada ce vam nemir lomiti srce ovih dana, nece odmah priznati da je zainteresovano za dublje poznanstvo.

 

BIK

Samo da ste na ivici snage, sve biste lako resili.Medjutim vi ste u punoj snazi, bar po oceni vase okoline.Vi lencarite i dangubite, a oni vas teraju da se odmah vratite u stavaran zivot.Vreme je da jednom zaboravite  proslost i da se ovih dana trgnete i okrenete sadasnjosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Volite jednu vodoliju iskrenom i dubokom ljubavlju, pa joj se niste suprostavljali.Cak i ako jeste nekada,to je bilo skroz beznacajno.Sada vise necete moci da stojite ravnodusno pod njenim uticajem. Vreme je da joj se jednom i suprostavite jer jako gresi.

 

RAK

Vasa je sreca da ste blage prirode i da ste suvise trpeljivi. Inace ne biste mogli da se zanesete toliko da pustite da vam se nesto lose desava idalje. Sto ste pustali, bilo je i vise nece biti tako. Vreme je da ovih dana uzmete zivot u svoje ruke.

 

LAV

I ne slutite susret koji niste ni ocekivali, pa nikad ni pomisljali da ce se desiti uskoro.Ovih cete se dana silno  zaljubiti i vreme je da budete  i srecni.Nemir ce u vase srce da unese vasa  nova ljubav i vi cete konacno uzivati u njoj.Bice ovo vasa srecna tri dana.

 

DEVICA

Ne znate sta vam se zbiva, pa cete morati da budete oprezni.Nesto se u vasem zivotu jako zakomplikovalo i vreme je da budete jasni. Okrenite se oko sebe i spazite sta rade neki iz vase blize okoline. Bicete neprijatno iznenadjeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2