U naredna sedamdeset i dva sata zelja jednog znaka ceka na ispunjenje!

U naredna sedamdeset i dva sata zelja jednog znaka ceka na ispunjenje!

2023-03-15 0 By Admin

Ispunjenje necije zelje samo sto se nije desilo, a u naredna sedamdeset i dva sata, jedan ce znak biti  pocastvovan ispunjenjem zelje…

 

OVAN

Ispunjenje  zelje koju nosite u srcu, jos nece doci na red.Mozda se u tome i ne trudite bas dovoljno, vi licno. Sa druge strane vas mozda i nece bas neke povoljne situacije, niti sanse koje biste mogli iskoristiti.Stvorite sebi sansu.

 

BIK

Niste svesni onih koraka koje biste morali da napravite pa da bude po vasem. Mada radite, vi i gresite jer nikako da se usmerite. Osecate se izgubljeno pred obavezama i teretom zivota koji one nose.Ako je za utehu, morate se pokrenuti, i drugima nije bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Samo vam se cini da ce da vam krene na bolje u narednim danima. Verujte da je to bilo samo skrivena zamisao vaseg srca. Morate se jos mnogo zalagati i biti odlucniji i spremniji da cinite sve sto je do vas. Nemojte biti sebicni, i ucinite svaki moguci korak.

 

RAK

Ispunjenje vasih zelja nikako da se desi i da se ostvari. Samo vas jos drzi nada da ce i vas sreca da pogleda. Ovih dana cete biti jako skromni u zahtevima, ali ce vas partner da pokaze da nije zadovoljan njima. Smatra vas suvise zahtevnom.

 

LAV

Niste svesni sta je ono sto zelite i sto vas  ceka u narednim danima.Najradje biste da se okrenete u smeru koji vas vuce  ka pomirenju sa bivsom.Niste ni svesni da ono sto zelite jeste dobro. Ali sve sto cinite, cinite na pogresan nacin.

 

DEVICA

Ne znate sta vas ceka  i sta je ono sto zelite, pa cete morati da raspravite sa sobom. Morate naci zelje koje su vam bitne i polako ici sa njima.Vi se stalno zapetljavate i nikako da znate sta vam se desava.Nesto ce vam lepo iskrsnuti ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2