Tokom  naredna tri dana:Devicama tuga,ovnovima radost,rakovima razocarenje!

Tokom naredna tri dana:Devicama tuga,ovnovima radost,rakovima razocarenje!

2023-03-16 0 By Admin

Tri razlicita raspolozenja za tri znaka i u tri dana, iznenadice mnoge.Dok ce jedne radovati,druge rastuziti a samo jednog znaka ce razocarati…

 

OVAN

Tri raspolozenja od kojih ce vas samo jedno naci u ova tri dana. Na vasu srecu, vas ceka neocekivana  radost.Mada ste odavno cinili sve sto je do vas da vam se posreci, konacno cete docekati svojih pet minuta.

 

BIK

Vasa ljubav ce da bude  korak koji ce vas povesti napred. Ako ste do sada bili iznenadeni  nekim koracima, sada cete biti iznenadjeni ljubavlju. Vase srce vas vodi  u bolje dane  i zato se radujte sto niste posustali. Upornost i vase strpljenje ce vam se isplatiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imate mnogo obaveze koje tesko podnosite ali morate. Niko vas ne pita kako  cete uspeti a vi cete morati da pokazete  da ste snalazljivi. Mada niste navikli da cinite ustupke drugima, ipak cete morati  da izadjete u susret jednoj osobi. Od vas ce ocekivati mnogo.

 

RAK

Ne slutite da cete se silno razocarati u jednu osobu  ovih dana. Srce vam se nece moci snaci  u tuzi i placu. Bice povredjena vasa najdublja osecanja pa to vec necete moci da oprostite. Izace vas neko u svakom smislu reci.

 

LAV

Ako jos imate snage za prastanje, sada je pravi cas.Ova tri dana ce vam pruziti  pravu sansu koju morate iskoristiti. Ucinite to bez bojazni sta  ce da bude sutra, ili prekosutra.  Nije vreme da se opterecujete buducim danima, vec ovim sada.

 

DEVICA

Nadali ste se boljim stvarima i lepsim desavanjima.Pokazite sta vas ceka  dalje i sta je ono sto ste i zeleli ad ucinite. I ma koliko da se budete trudili, tuga ce vam biti neizbezna. Vreme je da saberete svoje boli i shvatite da morate da ih sve ujedno odbolujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2