Naredna 72.sata nekome donose novcani dobitak! Nedelja,ponedeljak i utorak bi mogli biti sjajni!

Naredna 72.sata nekome donose novcani dobitak! Nedelja,ponedeljak i utorak bi mogli biti sjajni!

2023-03-18 0 By Admin

Dobitak, pa jos novcani uvek premasuje sve nase zelje i vreme je da budete iznenadjeni i odlicno raspolozeni…

 

OVAN

Dobitak kojem se silno nadate, nikako da stigne i na vasu adresu.Nemojte ocajavati jer ste savesni i vredni. Dosta ste skromni pa vam nece  faliti od onog sto imate.Mozda ce vase teme da se  oslone na vas rad, pa ce vas ubediti da ce i vama da kanu pare.

 

BIK

Niste ni svesni da vas nece sreca, jer necete  ni vi srecu. Sreca ne dolazi  sama od sebe, za nju se covek bori. Zato se morate staviti u red onih koji su na cekanju.Okrenite novi list i pokazite  da cete se i vi truditi da vam bude bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Odavno ste cekali na izvesnu sumu i skoro ste i odustali od nje. Zato ste je poceli smatrati poklonjenom.Vas duznik nikako da se seti da vam vrati pozajmicu, a vi nemate obraza da mu trazite. U naredna sedamdeset i dva sata kanuce vam dugo zeljeni novcani dobitak.

 

RAK

Osecate se vrlo rastrojeno, jer vam je sve krenulo nizbrdo.Vas partner vas je znatno zapostavio, a nece da prizna.Brani se da je sve kako treba i da vi preterujete u svemu. Vreme je da isterate istinu i da se konacno vidi ko svesno izbegava partnera. Razlog je ocigledan.

 

LAV

Ne znate kako biste reagovali da se ponovo sretnete sa onom koja vas je povredila.Usamljeni ste i cesto osecate tugu zbog bivse. Jos je volite i vreme je da ovih dana to i pokazete.Ukazace vam se sansa a vi cete se silno kajati ako je ne iskoritite.

 

DEVICA

Vasa je sreca sto ste  odani samo srcu i sto sledite naloge srca. Iduci za njim, i vi cete uskoro pokusati da doprete do jedne osobe.Vreme je da pridjete onoj koja vas zanima i da joj kazete  da je odavno volite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2