Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Kraj jedne i pocetak druge sedmice donosi ludu srecu!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Kraj jedne i pocetak druge sedmice donosi ludu srecu!

2023-03-17 0 By Admin

Kraj necega moze da bude idealan pocetak jedne lude  i fenomenalne veze ali samo jednom znaku…

OVAN

Kraj jedne i pocetak nove sedmice,  za vas ce da bude  i jedan novi pocetak.Pocetak jedne fenomenalne veze kakvu do sada niste imali. Vreme je da se radujete i da budete spremni da prihvatite udvaranje jednog lepog bika.

 

BIK

U narednih sedamdeset i dva sata za vas ce se desiti nesto previse lepo. Za vas licno, bice to nesto neverovatno lepo, jer cete sresti nekoga. Konacno ce doci kraj vasem usamljenom zivotu jer sledi idealna veza. Postacete idealan par.

 

BLIZANCI

Idealne veze kao da postoje samo za druge, ali ne i za vas.Vase srce nikako da ostvari bar nesto slicno i da dozivi ljubav nalik  tome.Ne recite dva puta i nemojte se zaklinjati da vas sreca nece.  Uskoro ce vas snaci, a u neverici necete  znati da je kraj vasem ubedjenju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Kraj jedne veze uvek mora da obelezi i nesto konacno. U vasem slucaju to mora biti da ste se spremni da cinite nesto novo i udjete u novi pocetak. Kako ce to vama delovati, sta ce se desavati i kako da se postavite, zavisice samo od vas. Vreme je da ukazete poverenje jednoj osobi.

 

LAV

Bili ste spremni na mnogo sta, samo da vam se ne desi kraj ljubavi. Ipak niste ucinili ono osnovno, niste ispunili dato obecanje. Odavno obecavate nesto vazno i uvek pogazite, pa ce vas partner da podigne sidra. Mada znate u dubini duse da ste pogresili vi, ipak ce vas kraj iznenaditi.

 

DEVICA

Mozda vam sledi nesto lepo, bas u satima koji su za vas postali dugi. Nije samo rec o narednih sedamdeset i dva sata cekanja.Za vas ce to biti sati dugi kao vecnost i sati neizvesnosti.I ne slutite kako ce ta neizvesnost da vam donese lepe stvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2