Prva tri dana u novoj sedmici ce biti predivni:Evo sta donose ponedeljak,utorak i sreda!

Prva tri dana u novoj sedmici ce biti predivni:Evo sta donose ponedeljak,utorak i sreda!

2023-03-19 0 By Admin

VAGA

Suvise vas muce osecanja vaseg partnera.On vam prica da vas voli i zeli da se rastereti znajuci da i vi volite njega.Vi ste nesigurni i ne znate sta da cinite jer ni sami niste nacisto sa njima. Cas vam se cini da volite, a cas ste  nesigurni da li je ljubav ili je zanos.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ponos vas tera da cutite, ali biste morali da budete popustljiviji.Ljuti ste na partnera i niste sigurni sta je ono sto dalje sledi. Ako nastavite cutati  i u novoj sedmici, partner ce vas verovatno da eleminise iz svoga zivota. Izjasnite se, mirite se ili ne!

 

STRELAC

Vec ste na ivici snage a niste svesni da su pred vama prelepi dani. U novoj sedmici cete ostvariti neke sate srece o kojima bas i sanjarite. Smatrajte se pocastvovanim srecom. A ta sreca ce vas cekati u jednoj  osobi koju cete zavoleti za jedan dan.

 

JARAC

Slede vam predivna tri dana u novoj sedmici. Vreme je da konacno budete srecni i zato se spremite za uzivanje. Uvek po strani i malo omalovazavani, konacno cete se izdici iz pepela. Pred vama su  prelepi dani ispunjeni radoscu.

 

VODOLIJA

Niste ni svesni koliko ste dobri, a opet koliko i tvrdoglavi.Zato pazite da vas ovih dana  ne kosta ta vasa tvrdogalvost. Vreme je da popustite sto se tice jedne osobe, ili da budete spremni da je izgubite. Razmislite sta vam je vaznije, ponos ili dva topla oka.Makar se i ljutili na njih!

 

RIBE

I vi ste jako optereceni i obavezama i nekim dodatnim poslovima.Sami ste ih sebi  nametnuli i vreme je da budete spremni da malo i popustite. Nije sve u parama, a neka i drugi malo zasucu rukave. Zasto uvek vucete za dvoje,umesto da prepustite svakom svoje?

 

Stranice: 1 2