Naredna 72.sata bice najsrecniji sati u zivotu ovog zodijaka!

Naredna 72.sata bice najsrecniji sati u zivotu ovog zodijaka!

2023-03-20 0 By Admin

Sati koji slede ce svakako da budu lepi mnogima,ali ce jednom zodijaku biti najsrecniji sati u zivotu…

OVAN

Slede srecni sati ali kome, tek ce se videti.Od vas se ceka da ostanete mirni i cekate neku novu rundu. Ovo nece biti vasi srecni sati, ali ih mozete licno, da ucinite boljim. Okupite drustvo, druzite se, popustite i posao i brige.

 

BIK

Gusi vas osecaj da gubite na svakom koraku.Ako cete iskreno vi ne cinite bas nista da vam bude bolje.Pred vama su sati i  dani neizvesnosti. Ovog trenutka nemate ni cilja, ni zelje, ali cete morati da se usmerite napred.Dosta ste tracili vreme.

 

BLIZANCI

Nikako da se poprave vase prilike pa ste stalno u grcu.Dovoljno vam je sto ste optereceni problemima i obavezama.Osim toga pod pritiskom ste partnera koji vas nikako da ostavi na miru.Umesto da vas pomaze, stalno vam odmaze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dani su za ozbiljne korake i za za ozbiljna razmisljanja.Zato se okrenite  koracima koji vas  vuku.  Okrenite se  svojim prioritetima i kako znate vreme je da istrajete. Ako  ste odustajali ranije, sada nema odustajanja.Idite do kraja!

 

LAV

Morate se izvinuti onome do koga vam je stalo. Jasno da ste  se okrenuli suprotno od zelja, pa vas koci vas ponos.Jasno  vam je da vas vodi inat, a inat je uvek na stetu ljubavi. Popustite i sve ce da bude daleko bolje.

 

DEVICA

I ne slutite da vam slede najsrecniji dani uzivotu. Konacno ce se ostvariti vasi ljubavni snovi i onaj koga volite, postavice sudbonosno pitanje.Mislili ste da se to nikad nece desiti, ali sati sto slede ucinice vas srecnikom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2