Naredna 72.sata bice najsrecniji sati u zivotu ovog zodijaka!

Naredna 72.sata bice najsrecniji sati u zivotu ovog zodijaka!

2023-03-20 0 By Admin

VAGA

Konacno cete morati da odlucite nesto jako vazno.Ako ste do sada i bezali od vaznih odluka, sada necete ni hteti, ni zeleti.Neka sve ide svojim tokom i neka vreme tece.Sati sto slede donece vas prvi  vazan korak u narednom periodu.

 

SKORPIJA

Veme je za pravo vreme  i za pravu ljubav u vasem zivotu.Suvise ste bili sami i previse usamljeni da biste bili i dalje.Jedan  jarac zeli da vam pridje, ako mu to dozvolite, bicete  iznenadjeni. Tek ce vas poneti plima njegovih neznih osecanja prema vama. Uzvratite mu!

 

STRELAC

Necete biti ravnodusni prema jednoj vodoliji.Odavno vas zanimali ste krili sva svoja interesovanja. Vreme je da ta interesovanja i usmerite ka njoj  i da iznedrite sta osecate. Konacno ce sati sto slede biti dani pocetka vase nove veze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Srce vas vodi  ka ostvarenju zelje i zato ga sledite. Vreme je da vam narednih sati bude lepo i ispunjeno vreme.Ne krijte nista sto vam je u srcu.Pokazite osecanja, izjasnite zelje, i budite veseli.Vreme koje sledi bice najlepsi trenuci sa skorpijom.

 

VODOLIJA

Za vas ce se zalepiti jedan strelac i vreme je da budete smeli. Ucinite sve da se ostvarite  i da vase misli teku nesmetano.Konacno cete ici u pravcu jedne nove veze koja  obecava mnogo. Slede vam dani ispunjeni toplinom.

 

RIBE

Suvise ste usmereni ka drugima, morate se usmeriti ka sebi.Povedite racuna o svojim interesima i ucinite sebi na volju. Od vas se ceka da budete mnogo zahtevniji, umesto da vi ispunjavate zahteve drugih. Dugo ste bili u tudjoj sluzbi, sad je red da budete u sluzbi svoga srca.

Stranice: 1 2