Naredna 72.sata donose rakovima razocarenje, blizancima tugu, jednom znaku srecu…

Naredna 72.sata donose rakovima razocarenje, blizancima tugu, jednom znaku srecu…

2023-03-26 0 By Admin

Razocarenje  i tuga nece biti jedina osecanja u ovih tri dana, jer ce jednom zodijaku doneti i srecu…

OVAN

Razocarenje vas je snaslo mnogo puta pa se nadate da nece i sada.  Od vas se ceka da budete mnogo snalazljiviji.Pokazite da vas  nece zanimati neke cinjenice, nego cete se boriti da iz svake lose situacije izadjete jaci.

 

BIK

Vas ne zanimaju neki nesporazumi  koji se ne ticu  vas licno.Vazno vam je da se ne morate da uplicete u jos vece probleme od onih koje imate. Zato gledate da se drzite po strani i ma koliko mogli izbegnite  lose suituacije.

 

BLIZANCI

Mozda ste na ivici snage jer cete imati nedostatak elana.Vasa volja vas popusta i vreme je da budete mnogo odlucniji.Ne smete sada da posustanete na pola puta do cilja?Od vas se ceka da budete akteri svojih koraka is voga zivota i ne cekate na druge.

 

RAK

Naredni dani vam donose veliko razocarenje. Ne samo u vaseg partnera, u ljubav koja bledi.  Stize razocarenje u sve vase nedace i celokupne zivitne dogadjaje.Kao da niste miljenik sudbine, tako vas smaraju vetrovi zivota ovih dana.

 

LAV

Rado biste se  mirili sa bivsom, ali znajte da necete imati sanse. Ono sto ste imali vi niste iskoristili, niti ste znali da cenite.I to saznanje vam donosi veliku tugu i veliki bol koji vam ukazuje na totalni promasaj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Nastavljate sve po starom a ne biste morali. Bar  morate da nadjete nesto za sto biste se morali uhvatiti kao  za cilj. Reci ce vam jedna osoba sta je ono sto propustate i sta bi vam mogao biti  prioritet. Bice to nesto novo sto biste morali mogli da uvazite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2