Mesec je u znaku blizanaca:Nastupa period za cuda ako ste rodjeni u ovim  znacima!

Mesec je u znaku blizanaca:Nastupa period za cuda ako ste rodjeni u ovim znacima!

2023-03-26 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da ce naredni period biti jako zanimljiv i da ce jedan znak moci da kaze da je dobio ono sto hoce.

 

 VAGA

Mesec je u znaku blizanca i vi cete u danima koji su pred nama odluciti da promenite neke stvari u svom zivotu.  To je ono sto moramo da kazemo. Vrlo je vazno da razmislite sta je ono sto vam  zapravo treba i da se ponasate u skladu sa tim.

Moguce je da ce neko iz vase proslosti pozeleti da vas vrati u svoj zivot.  Samo vi znate da li je to ono sto zelite. No, neke vage upravo  zbog te osobe sada pate i ocajavaju pa ce im saznanje da ta osoba oseca  isto i da ni ona vas nije zaboravila biti kao cudo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pre nego se vratite na stare staze morate znati da je vazno da oboje shvatite gde  gresite. Da uradite sve sto mozete kako bi ste ispravili svoju gresku, ali i vas partner.  Uzalud je ako postoji ljubav u slucaju da partneri nisu spremni da se bore za ono sto zele.  Da se menjaju, da pristaju na kompromise i sve sto ide uz to. Samo polako,i znajte da je sve moguce za onog ko je spreman da prasta. Za onog ko veruje u cuda.  Sve dok je mesec u znaku blizanca vi cete imati sansu da promenite neke znacajne stvari u svom zivotu.  Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2