Mesec je u znaku blizanaca:Nastupa period za cuda ako ste rodjeni u ovim  znacima!

Mesec je u znaku blizanaca:Nastupa period za cuda ako ste rodjeni u ovim znacima!

2023-03-26 0 By Admin

 BLIZANCI

Mesec je u vasem  znaku pa u skladu sa tim i ne cudi sto tek dolaze dani za promene.  To je ono sto moramo da kazemo.

Vama zapravo dolaze dani kada ljubav moze da pobedi. Ako postoji neko iz vase proslosti o kome mnogo mislite imajte na umu da ta osoba  treba da  zna na cemu je sa vama.  Sreca ce biti moguca samo ako vi zaboravite na svoj ponos i na inat i da se jednostavno posvetite sebi i svemu onome sto sledi.  Moramo da kazemo da je vrlo vazno da kazemo da ce ovo biti dani i kada bi ste mogli da dozivite ljubav na prvi pogled.  Sve ostalo je samo na vama, zavisno od toga koliko budete spremni da se borite za emocije,toliko cete i imati srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

  VODOLIJA

Moramo reci da je vreme da se neke stvari u vasem zivotu dovedu na svoje mesto. Vi ste znak koji je prolio mnogo suza ali ono sto je vrlo vazno jeste da tek sve dolazi na svoje.

Neko ste ko ce u danima koji su pred nama morati da donese neke odluke. Mozda cete zapravo morati da se odlucite hocete li dati jos jednu sansu nekome iz svoje proslosti. Samo vi znate hocete li prastati i da li je to ono sto zapravo zelite.

Za kraj moramo da naglasimo da je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ako je samoca ono sto zelite,znajte da je to u redu.  Samo nemojte nikome davati laznu nadu.

Ono sto ce svakako ostaviti najveci uticaj na vas zivot jeste  to sto u vas zivot ulazi jedan ovan koji bi mogao da mu da jedan novi, poseban smisao.

Stranice: 1 2