U prvim aprilskim danima skorpija ce postati kraljica tuge,dok ce ovnovi da slave…

U prvim aprilskim danima skorpija ce postati kraljica tuge,dok ce ovnovi da slave…

2024-03-27 0 By Admin

Kraljica tuge ce postati samo jedan  znak zodijaka, dok ce neki imati razloga da slave, poput ovnova i bikova …

OVAN

Kraljica,ili kralj  srece niste nikada bili, mada ste se nadali da cete biti.I sada u vama titra velika nada da cete se  moci nazvati tim sjajnim zvanjem. I mada zato necete imati uskoro priliku, ipak cete imati  povoda da slavite. Dolazeci mesec je mesec vaseg rodjenja.

 

BIK

Ne nadate se mnogo bilo cemu, ali cete biti iznenadjeni. Zaista cete imati razloga da slavite i da budete srecni  jer cete imati razloga za slavlje. I vama je dolazeci mesec onaj u kojem ste se rodili. Ali cete  biti  neko ko ce se i zaljubiti uskoro.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne smete se predati u svome srcu i postati onaj koji ce se predati na pola  puta. Mada vam je mnogo tesko da idete dalje, moracete se izboriti za mrvu snage da istrajete. Vas cilj je da savladate prepreke  do svoga voljenog bica.I konacno do svoje srece.

 

RAK

Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji i da se suprostavite mnogima. Do sada ste cinili drugima na volju, a sada ce biti red da se  malo okrenete sebi. Ovo ce biti dani vasih novih odluka i vasih novih koraka.

 

LAV

Ne znate da vam ne ide u prilog da se  molite za pomirenje. Okrenite se od bivse i od proslosti koja vas boli. Vreme je da se okrenete  novim koracima i novoj ljubavi. Vreme je da okrenete  novi list i da podjete od nule.

 

DEVICA

Ne osecate se posebno srecno, mada vam nije ni lose. Kraljica srece niste nikada bili, a tuge, bili ste vise puta.Ne znaci  da vas ne ceka sreca i da to necete biti nikada. Pred vama su dani u kojima morate traziti svoju srecu, po osecaju srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2