U prvim aprilskim danima skorpija ce postati kraljica tuge,dok ce ovnovi da slave…

U prvim aprilskim danima skorpija ce postati kraljica tuge,dok ce ovnovi da slave…

2024-03-27 0 By Admin

VAGA

Vasa sreca  i vasa tuga ce biti u totalnom sukobu. Uzrok tome  je jedna jedina osoba koja vas i cini srecnim i baca u ocaj. Ovo ce biti dani da se izjasnite oboje i da se konacno opredelite za otvoren razgovor. Dosta je vise nesporazuma, morate ih resite u narednim danima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Sve do sada ste imali nadu da cete se pomiriti sa svojim bivsim.Konacno cete morati da priznati poraz i postacete prava kraljica tuge. Od vas se ceka da se pomirite sa  krajem jedne veze i da prihvatite bolnu istinu.Okrenite novi list!

 

STRELAC

Niste voljni da se predate svojim osecanjima i ne znate sta vas ceka. Zaljubili ste se u nekoga, ali bezite od svojih osecanja. Nekad ste od iste osobe bili ignorisani, pa sada vas ponos koci da se izjasnite. Pogazite malo ponosa i bicete mozda i srecni.

 

JARAC

Vas osecaj je da  vas  prati nevolja i neka desavanja koja nisu po vasoj zamisli.Moracete da prihvatite ove dane i da znate da morate doneti vaznu odluku. Zasto bezite od istine, kada morate da se izjasnite i sta hocete i koji su vam prioriteti za dalje.

 

VODOLIJA

Uvek ste drzali do sebe, trudeci da u svemu budete glavni i da vodite glavnu rec.Ponasate se kao kraljica koja zeli da sve bude po njenom. Ipak ce  se neke stvari da dese tako brzo da cete morati da se povucete. Sa jednom osobom cete  zameniti ulogu.

 

RIBE

Vasa sreca ce da se  okusa sa jednom  vagom. Novi dani vam obecavaju  i nove radosti, pa se radujte sto je tako.Sledi vam ljubav koja  ce vas poneti  i za koju su sada lepi izgledi da ce uspeti.Uzivajte u svakom momentu.

Stranice: 1 2