Carobna zavrsnica meseca: Ocigledno je da je jedan znak miljenik srece!

Carobna zavrsnica meseca: Ocigledno je da je jedan znak miljenik srece!

2023-03-29 0 By Admin

Zavrsnica meseca ce biti prelepa  jer nekom sledi ljubavna carolija,i postace miljenik srece…

OVAN

Zavrsnica meseca za vas ce biti prelepi dozivljaj.Ocigledno je to da ce neki znaci zodijaka da budu prelepi  i da postanu miljenici sudbine. Vi necete biti jedan od tih znakova, ali bez obzira, sledi vam nesto prelepo.Ni vi se necete zaliti.

 

BIK

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono cemu se mozete nadati.Vase nade su otvorene i vreme je da postanete mnogo jaci i da pokazete svoj stav. Nemojte da bezite od svoje zelje koja se u vama javila u momentu. Zasto da bezite od nje i dokle?

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Zavrsnica meseca ce za vas da bude  dosta neizvesna i vreme je da budete spremni na to. Vasa sreca  ce biti diskutabilna, ali cete morati da se potrudite da bude bolja.Od vas zavisi jedan rak koji vas voli, ali nemojte da se  ogresite o njega. Osetljiv je, lako se uvredi.

 

RAK

Jako ste osetljivi i vreme je da vase srce ojaca i  da budete  mnogo bolje i jace.Od vas se ocekuje da budete spremni na neke nove ustupke.Osim sto cinite dobro, ocekujete da vam se za dobro i dobrim vrati. Mozda ce vas  jedan lav pokusati da usmeri u bolji pravac.

 

LAV

Niste ni svesni blizine jednoga raka koji vas voli neizmerno.U jednom momentu cete se silno obradovati jer slede emocije i sa njegove strane. Sledi vam prelepa ljubavna carolija i vreme  koje vas vodi u njegovo srce pravo.

 

DEVICA

Zavrsnica meseca ce vam doneti  jedan prelepi susret o kojem ste sanjali. Necete biti  spremni  da menjate bilo sta, jer ce vas vreme povesti ka novim koracima. Bice vam potrebno vreme da se susret pretvori u  pravu idealnu  vezu. Pokazite interesovanje jer  mozete ostvariti lepu vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2