Carobna zavrsnica meseca: Ocigledno je da je jedan znak miljenik srece!

Carobna zavrsnica meseca: Ocigledno je da je jedan znak miljenik srece!

2023-03-29 0 By Admin

VAGA

Zavrsnica meseca ce vam doneti neke nove dileme. Resavajte ih u startu i pazite da sa njima ne ulazite u novi mesec.Mozda je pravo vreme da saberete sve svoje mogucnosti i da budete spremni za dalja resenja.

 

SKORPIJA

I ne slutite ko sve stoji iza nekih lepih poruka. Kada biste saznali ko, mozda bi za vas zavrsnica meseca bila podjednako lepa.Ako bi ta osecanja u porukama bila izliv ljubavi,  a ne neslane sale, vi biste mogli postati jako srecna osoba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Osecate da se neko inati i da vam zeli napakostiti. Zasto to cini i cime ste zasluzili, jos vam nije jasno.Koliko vi znate  niste svesno nikome ucinili nazao, ali je vreme da se  zapitate.Neko vam svesno i jasno zeli da napakosti,a videcete i ko!

 

JARAC

Jasno je i pticama na grani da volite jednu vagu, i da vas srce vuce ka njoj. Dani proleca su pred vama i vi ste  spremni da joj iznesete svoje emocije. Da ste se ludo zaljubili, necete da krijete, jer je volite.Vreme je da vas zavoli i ona vas kako biste postali miljenici srece.

 

VODOLIJA

Ako sanjate svoje snove, pustite ih na slobodu i recite onoj za koju su vezani. Nemojte da krijete osecanja svoga srca. Ne od one koju volite, bas kao ni od svojih bliznjih. Koliko sutra, imacete sansu da pokazezte da volite jedno bice i da vam je sve na svetu.

 

RIBE

Pokazite da niste ravnodusni na dane  koji slede.Obecavaju vam i lepse vreme i sigurnija osecanja. Neka vesnik ovog proleca za vas bude osecanje ljubavi u srcu prema jednoj neznoj  vagi.Ucinite sve da vam se srca spoje.

 

Stranice: 1 2