Horoskop za petak,subotu i nedelju:Saznajte sta donosi zadnji dan marta i prva dva dana aprila!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Saznajte sta donosi zadnji dan marta i prva dva dana aprila!

2023-03-30 0 By Admin

Vrlo je vazno da naglasimo da ce naredna tri dana nekome doneti ostvarenje velike zelje.

 

 OVAN

Zadnji dan marta vama donosi veliku vest. Rec je o necemu na sta ste dugo cekali ali nema nimalo sumnje da cete konacno biti srecni bas onako kako zelite i zasluzujete. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Mislite o tome.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo vreme da mislite na sebe. Da se posvetite sebi i da uzivate u svemu onome sto imate. Bili ste i ostali  osoba koja je uvek pokusavala da usreci one koje voli, i sada je doslo vreme da se fokusirate na ono sto vama licno treba.

 

 BLIZANCI

Bitno je da ne obecavate ono sto ne  mozete da ispunite. Morate da znate sta je ono sto vi zapravo zelite. Nemojte davati laznu nadu, jer ni vi ne bi ste zeleli da vama neko da istu. Mislite o tome i znajte da je sve moguce kada ste vi u pitanju.

 

RAK

Konacno, zadnji dan marta ce biti sjajna uvertira u nesto novo. Itekako je moguce da ce doci do toga da se uverite da vas neko voli, i da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Moramo da kazemo da je vazno da znate sta je ono sto zelite.  Vama ce naredni dani doneti dilemu. Znak ste koji je uvek mislio na druge vise nego na sebe, ali vreme je da se to promeni. Vi cete tek moci da kazete da ste srecni.

 

DEVICA

Konacno ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. Bice ovo dani kada ce sreca biti na vasoj strani i kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Postoji neko kome ste vazni i dragi i ko je spreman na sve ne bi li vam ljubav dokazao.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2