Srce mu je divno ,dusa ogromna, i voli kao niko na svetu! Srecni ste ako vas ovaj znak zavoli!

Srce mu je divno ,dusa ogromna, i voli kao niko na svetu! Srecni ste ako vas ovaj znak zavoli!

2024-03-29 0 By Admin

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je ovaj znak zodijaka poseban sam po sebi. On ima divnu dusu, srce kakvo se samo moze pozeleti…Bice vam cist primer da postoje andjeli na zemlji…

 

Znak o kome pricamo je skorpija. Ovo je znak za koji mnogi misle da je tezak, u smislu da ima karakter koji nije jednostavan i sa kojim prosto nije lako… Ali, oni koji poznaju skorpiju dobro znaju koliko je ona posebna sama po sebi.

Cinjenica je da ovo nije znak sa kojim moze bilo kako  on zeli. No, polako. Imajte na umu da oni koji imaju tu cast da ih skorpija zavoli,  imaju mnogo srece.  Ako imate ovog zodijaka kraj sebe onda imate i nekoga ko ce vas voleti,ko ce vam biti odan i veran, i ko ce vam biti  prijatelj i osoba za pozeleti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo reci da je skorpija neko ko ume i zna da prasta.  Bas uvek ce biti oslonac onih do kojih joj je stalo. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo znak koji zna koliko vredi. Bice vam oslonac i podrska i rame za plakanje, i prijatelj… Osoba koja vam nece okrenuti ledja, vec ce uvek pokusavati da vam ucini, da vam bude podrska. Naravno,skorpija je znak koji ce jednostavno umeti da voli svim srcem,  ali samo u slucaju da mu dokazete da ste je zasluzili.  Bitno je da kazemo da je ovo osoba koja ne odustaje od onog sto zeli,  ali je najbitnije od svega da imate na umu da je ovo osoba koja ne gradi srecu na tudjim suzama.

To je ono sto je najvaznije od svega.  Skorpija je osoba na koju se mozete osloniti,  ali ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo znak koji nece odustati od onog sto zeli.  Ako se i desi da odustane od necega i da digne ruke,imajte  na umu da ce to uraditi samo ako shvati da  to nije vredno njegove borbe.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2