Majske ljubavi:Vreme je da srca ovih zodijaka nadju pravi put!

Majske ljubavi:Vreme je da srca ovih zodijaka nadju pravi put!

2024-04-28 Off By Admin

Vreme je da srca ovih zodijaka nadju pravi put! Slede nove majske ljubavi!

OVAN

Srca moraju da donesu neke odluke. Drzite se svojih obaveza jer vas one vode na pravi put. Glavni vam je prioritet za sada, put uspeha. Cim pocnete njime gaziti, tek cete postati svesni svoje moci. Kada budete imali novac, onda cete moci da birate sta cete.

 

BIK

Tek idete boljim koracima trazeci bolje za sebe. Dugo ste sledili krivi put, i sada je sansa da nadjete pravi put. Vreme  je da sami sebi krojite srecu i da tacno znate sta hocete. Vasim dilemama mora doci kraj uskoro.

 

BLIZANCI

Neko vas usmerava misleci da cete ga poslusati. Vi samo slusajte sebe i svoje srce. Ono sto vam ono govori, morate slusati bez pogovora. Uskoro ce vam sapnuti da nekoga pocinje da voli svom snagom. Vasa srca znaju sta vam treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Srce vam ide napred trudeci se da se izjasni u zeljama. Budite jaki da sledite samo srce, bez  obzira na jednu osobu. Vreme je da prestanete da slusate nju i njena misljenja sta je najbolje za vas. Vi odredite sta je za vas najbolje!

 

LAV

Morate se odluciti sta cete i kako cete se ponasati dalje. Jedna osoba stalno pokusava da vrsi pritisak na vas. Pokazite da cete se snaci i tacno znati sta vam je ciniti. I svi dalji koraci moraju da nadju resenje.

 

DEVICA

Ako mozete da se odlucite  za novi korak, pokazite volju. Morate shvatiti da sve zavisi od vas. Vase misli i vase zelje su jedno a vasa ljubav nesto sto mora naci pravi put. Odredite cilj. Neka vas vode vasa srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2