Horoskop za petak,subotu i nedelju:Saznajte sta donosi zadnji dan marta i prva dva dana aprila!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Saznajte sta donosi zadnji dan marta i prva dva dana aprila!

2023-03-30 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da ce naredna tri dana biti prilika da o svemu dobro razmislite. Mislite o tome, jer je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jedna vaga je spremna da vam svoju ljubav dokaze i pokaze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ne zelite ni da pomislite na to da se vracate na stare staze. Jako vam znaci jedan ovan i nema nimalo sumnje da je u pitanju neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Dajte sebi priliku da pocnete ispocetka.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da dolaze dani za ljubav. I da je vreme da mislite na sebe, i na ono sto vama licno treba. Ovo nikako nisu dani za karijeru, jer je vreme da se fokusirate na svoje emocije. Cuda ce biti moguca.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Mnogo vam znaci jedna vodolija i bitno je da ne krijete ono sto prema njoj osecate. Novi pocetak je moguc.

 

 VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za srecu. Da je itekako moguce da ce doci do promena. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Razmislite sta zelite i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama.

 

RIBE

Bitno je da ne obecavate mnogo, ali i da mnogo ne ocekujete. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze.  Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.  Bitno je znati sta zelite.

Stranice: 1 2