Mars u raku do 25.maja! Krece vreme fatalnih ljubavi,ali i slomljenog srca i uzasne tuge!

Mars u raku do 25.maja! Krece vreme fatalnih ljubavi,ali i slomljenog srca i uzasne tuge!

2023-04-01 0 By Admin

 Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce mars u znaku raka biti do 25.maja. I da, znak raka je sam po sebi nezan i poseban, kao stvoren za ljubav.

 

   OVAN

Mars je u znaku raka, a vi cete u danima koji su pred nama imati neobjasnjivu potrebu da volite i budete voljeni. To je ono sto moramo da naglasimo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moguce je da cete saznati da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Samo, vrlo je vazno da pazite sta radite i sta obecavate. Slede dani tokom kojih moze doci do toga da saznate da postoji neko iz vase proslosti ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Rec je o nekome ko prosto nije umeo da vas ceni kada vas je imao ali bi sada bas sve uradio za vas. Ako odlucite da toj osobi date jos jednu sansu, znajte da ce ona biti spremna da vam na mnogo nacina dokaze da se promenila.

Mozda vam je ona vec jednom slomila srce, mozda vas je lagala, i jos mnogo toga…Ali, ono sto morate da imate na umu jeste da je ovog puta naucila lekciju. I da necete zazaliti ako joj date jos jednu priliku. Naravno, samo u slucaju da vam je i dalje stalo do nje…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2