Nedelja, ponedeljak i utorak ce ovim znacima doneti  ostvarenje zelje na koju cekaju celog zivota!

Nedelja, ponedeljak i utorak ce ovim znacima doneti ostvarenje zelje na koju cekaju celog zivota!

2023-04-08 0 By Admin

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ovo ce biti dani za romansu i dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali. Mislite o tome, iznenadjenja mogu da uslede.

 

 SKORPIJA

Sjajno se osecate. Sledi vam zaista lep period. Vama naredna tri dana mogu doneti mogucnost da krenete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.Ako ste u svadji sa osobom koju volite, imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce doci do pomirenja.

 

 STRELAC

Sve je u redu. Volite nekoga i taj neko voli vas. Razmislite o svemu i nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Moguce je da ce doci do iznenadjenja na koja sada ne racunate i koje ne planirate.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da je jednom raku stalo do vas. Da je iskren u svojim namerama sa vama i da nema toga sto nije u stanju da za vas i zbog vas uradi. Sledi vam novi pocetak i sreca o kakvoj ste do sada samo mastali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Silno zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Razmislite o tome sta je ono sto zelite jer od vas mnogo toga zavisi. postoji neko ko je spreman da se bori za vas.

 

 RIBE

Ljubomora vam je veliki problem. Ali, moramo da kazemo da niste u pravu. Vi ste iskreno voljeni i itekako postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Odluka je na vama, ali znajte da samo treba da uzivate u onome sto vec imate…

Stranice: 1 2