Druga polovina meseca ce biti najlepsih 15.dana u zivotu ovog znaka!

Druga polovina meseca ce biti najlepsih 15.dana u zivotu ovog znaka!

2024-04-15 0 By Admin

Polovina  meseca je jednom znaku zodijaka da postane  najlepsih  petnaest dana u zivotu, a evo i zasto…

RAK

Ova polovina meseca vas skoro uvodi u drugu polovinu koja ce da vam donese brojna iznenadjenja.Verujte da ce za vas da budu vrlo neocekivana, i da cete nenadano da ih osetite na svojoj kozi. Bice to turbulentni dani koje ocekujete sa nadom da ce vam doneti svasta lepoga.

Posao:

Idete vrtoglavo i radite neprestano i neumorno. Kada je u pitanju vas  posao, vi radite za dva coveka, pa cak i preko svojih snaga. Ponasate se kao da sve zavisi od vas i da imate sto zivota.Bas zato nekad budete na ivici snage, i necete da se predate i da stanete. A sve to cinite sto ste uvek morali i sto niste imali nikada niciju pomoc.

Nekada biste mogli i da malo odmorite i sami sebi kazete stop! Upozorite sebe same, a ne da dozvolite da vas drugi upozoravaju na odmor i predah.  Ipak radite vrlo svesno, nadajuci se konacno da uspete i postanete neko. Dugo ste se patili i trpeli svasta,  pa niste sebi mogli da priustite  skoro nista.Ne nista u bukvalnom smislu, no  nista od onog sto ste zeleli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Druga polovina meseca vam nudi uspeh.Vreme je da ostvarite svoj bonus, postanete uspesni jer ste vredni i to ste i zasluzili.Krenuce vam konacno sve na bolje, a i resicete nesto sto ste vec mesecima unazad cekali da se resi. Nesto u pisanoj formi, neki dokumenat cete konacno da primite, i to ce biti vasa velika pobeda.Time cete se osloboditi i straha i pritiska, i okoline, i od sebe licno.

Na vas ce biti  ljubomorni mnogi. Jer cete svojim radom da ometete i gurnete nazad bas one sto su vas omalovazavali. Sto se tice posla, vi cete zauzeti lepo mesto na lestvici svojih  zelja i prioriteta. I to ce vam doci tako brzo, da jednostavno  necete ni shvatiti.

Dakle, dugo cekane zasluge i lestvica vaseg uspeha, bice vrednovane na vasu srecu…I druga polovina tekuceg meseca bice vasih najlepsih petnestak dana na svim poljima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2