Druga polovina meseca ce biti najlepsih 15.dana u zivotu ovog znaka!

Druga polovina meseca ce biti najlepsih 15.dana u zivotu ovog znaka!

2024-04-15 0 By Admin

Rakovi u vezi- ljubav:

Vasa ljubav vas koji ste trenutno u vezi, bice jako lepa i ispunice svakako sva vasa ocekivanja.Vasa ljubav ce postati  tako lepa i dominantna u drustvu, da cete se kao par izdvajati svakako.Imacete oko sebe mnoge ljubomorne na vas novi emotivni svet, pa ce neki zeleti da vam zagorcaju naredne dane.

Vasa ce ljubav ipak da plane neslucenom jacinom i vreme je da budete spremni da se okrenete u smeru koji vas  vuce.Ako ste i trpeli do sada neke stvari, sada ce sve da dodje na svoje mesto.  Vreme je da tolerancija i kompromis, praceni razumevanjem, postanu vasi najbolji saveznici.I saveznici vase veze koja ce postati jako lep spoj vas  i vaseg partnera.

Mozda ce biti vreme da uskoro razmisljate o nekim ozbiljnijim koracima koji vas vode u novo poglavlje. Neki od vas ce neplanski stati na ludi kamen, i ovo ce biti dani za pamcenje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Rakovi-slobodni:

Druga polovina meseca  kuca a vi se ne nadate  nicemu  lepome, jer ste ubedjeni da vas sreca nece.Mozda ste se ponadali mnogo vise nego sto imate sanse da se nadate.Neki od vas su suvise idealizovali ljubav i osecaj srece ucinili skoro zamisljenim osecanjem.Bas zato nikako da budete spremni na novu vezu, jer svaka vasa prethodna nije ni nalik onoj kakvoj se nadate.

Polovina meseca ce uskoro da bude druga. Pokazite da ste spremni da se okrenete napred i da idete rame uz rame sa osobom koja vam se svidja. Neka to bude druzenje iz kojeg cete da dobro upoznate osobu, pa tek onda zeleti je samo za sebe. Veze na nevidjeno ce vam doneti  osecaj razocarenja, a  kad nekoga unapred procenite,sve ce biti lakse.

Druga polovina meseca je vreme da ce se neki bas  zaljubiti po prvi put u zivotu. Za njih ce ovo biti nestvarni dani. Bice to slicni onima  iz bajke, iz njihovih mastanja o sreci.I svi koji ce se zaljubiti uskoro, bice ponosni na ljubav i na srecu, sto ce im doneti druga polovina meseca.

Stranice: 1 2