Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Carobni dani i ljubav u najavi!

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Carobni dani i ljubav u najavi!

2023-04-10 0 By Admin

 Naredni dani ce biti sjajna prilika za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Cuda itekako mogu da uslede.

 

OVAN

Carobni dani su pred vama. To je ono sto moramo da kazemo. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce cuda itekako biti moguca. Posle niza suza, konacno ce sreca da vas pogleda. Mislite o tome.

 

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ce doci do promena koje ste ocekivali. Vi ste znak koji ce konacno moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Jedan rak vas voli iskreno i vazno je da mu date priliku. Vas niko nikada nije voleo na nacin na koji vas voli on.

 

 

BLIZANCI

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ce naredna tri dana biti carobni za vas. Da ce konacno doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja i da napokon dobijete on o o cemu ste do sada samo mastali. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve je moguce kada ste vi u pitanju.

 

RAK

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Neko vas voli i nema nimalo sumnje da je ta osoba iskrena prema vama. Samo od vas zavisi  hocete li biti srecni jer imate ljubav o kakvoj ste mastali, i pravite probleme tamo gde ih nema.

 

LAV

Sve je konacno doslo na svoje. Vama slede trenuci kada ce ljubav da pobedi. Razmislite o tome ko je osoba do koje vam je stalo,a ko zasluzuje vasu paznju i ljubav. Svakako da ne treba da odustajete od onog sto zelite. Iznenadjenja mogu da uslede u danima koji su pred nama. Razmislite o tome, mnogo toga je moguce kada su u pitanju dani koji slede.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vazno je da imate na umu da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da se bori za vas i za ono sto zeli.  Vi ste osoba koja moze da je usreci i samo od vas zavisi koliko cete srece imati u danima koji su pred nama. Razmislite o svemu jer cuda itekako mogu da uslede.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2