Kineski horoskop do kraja meseca:Samo ce retki znaci da zavrte tocak srece!

Kineski horoskop do kraja meseca:Samo ce retki znaci da zavrte tocak srece!

2023-04-11 0 By Admin

Tocak srece vec predstoji  nekima, ali ce ga samo retki moci da zavrte do kraja meseca…Tako vam bar prognozira stari kineski horoskop!

OVAN

Tocak srece cete  jos malo sacekati jer niste zavrsili zapoceto.Vreme je da ispratite svoje planove, i da sav svoj trud i snagu usmerite u smeru zapocetih planova.Neka vas  za sada prate sanmo poslovniuspesi i bice  vami vise no sto vam treba.

 

BIK

Da bi se pokrenuo vas tocak srece, morali biste da zapnete svojski. Dovoljno ste zreli da znate da nije sve  u zeljama i planovima.Vi cete i do kraja meseca imati samo lepu pricu, ali je necete  preneti na dela.Nista od vase maste i planova na prazno!

 

BLIZANCI

Stalno se previse oslanjate na druge i to vam polako prelazi u losu naviku.Nemojte se ljutiti sto vas stari kineski horoskop ocenjuje kao lukavog i sebicnog. To je samo vasa mudrost da opstanete, ali cete morati da menjate navike.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RAK

Tocak srece nikada nije mogao u vasu stranu, pa se i ne nadate.Niste navikli na to i bez obzira na sve, cuda su moguca. Do kraja meseca cete resiti nesto jako vazno, sto ste vec  odavno morali.I takoce da se resi na vasu radost i u vasu korist.

 

LAV

Srce vas  zeli zavarati nekim laznim osecanjem zanosa. Oseticete ga prema jednoj osobi koja ce vam stalno laskati.Pazite da ne mesate osecanje cistog zanosa sa osecanjem ljubavi kakvu sanjate.Ukljucite razum i nemojte da vas srce vodi onome ko vas nece voleti.

 

DEVICA

Vreme je za bolja desavanja u vasem zivotu, nego sto su bila do sada.Mada cete vredno raditi, vi cete se ipak dosta druziti. Sebe necete zapostaviti jer cete odvajati  vreme za sebe i svoju dusu. A za vas ce vreme da odvoji jedan  strelac kojem se svidjate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2