Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Carobni dani i ljubav u najavi!

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Carobni dani i ljubav u najavi!

2023-04-10 0 By Admin

VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Slede vam dani za iznenadjenja i za promene. Jedan rak je spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama, jer samo vi znate da li ste spremni da mu date priliku. Sve moze da dodje na svoje u danima koji slede.

 

SKORPIJA

Bice ovo jako lep period. To je ono sto moramo da kazemo jer vam slede carobni trenuci. Uz samo malo srece ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Zaista vas cekaju divni trenuci za radost i za iznenadjenja. Mislite o tome.

 

STRELAC

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Tri dana koja su pred nama mogu da donesu ostvarenje jedne velike zelje i jedan novi pocetak. Sve ostalo je na vama. Mislite o tome.

 

JARAC

Ono sto moramo reci jeste da naredni dani bas i nece biti carobni za vas. Da nema nimalo sumnje da slede dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i uvek se vodite time da  treba da slusate svoje srce.

 

JARAC

Vazno je da imate na umu da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Tri dana koja su pred nama mogu da donesu ostvarenje jedne velike zelje. Uz samo malo srece ce doci do promena koje sada niste ocekivali.

 

VODOLIJA

Carobni dani su pred vama. Vi cete moci da kazete da su neke vase zelje postale stvarnost. Dugo ste cekali na promene ali one su konacno usledile. Trenuci za radost su napokon pred vama, vazno je da se potrudite i uzivate u onome sto imate. Iznenadjenja mogu da uslede.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je ljubav konacno na korak od vas.

Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama, znajte da cete imati srece onoliko koliko budete imali hrabrosti i zelje da se izborite za ono sto zelite…

Stranice: 1 2