Subota,nedelja i ponedeljak:Naredna 72.sata ce doneti ljubav o kakvoj je neko samo mastao!

Subota,nedelja i ponedeljak:Naredna 72.sata ce doneti ljubav o kakvoj je neko samo mastao!

2023-04-14 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo  jeste da je bitno da treba da se fokusirate na ono sto zelite. Da se posvetite sebi i da se borite za ono do cega vam je stalo. Postoji jedan rak koji je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Na vama je mnogo toga, jer vi donosite konacnu odluku.

 

SKORPIJA

Morate znati ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Ona je neko ko je stalno u  vasoj blizini i nema nimalo sumnje da treba da prema njoj budete pazljivi. Voli vas vise nego sto mozete da zamislite i ako vam nije stalo onda to treba i da kazete. Samo nemojte davati lazne nade.

 

 STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. Da ste pronasli nekog ko je spreman da vam svoju ljubav dokazhe i pokaze na delu. Dugo ste cekali na srecu, ali naredna tri dana itekako mogu da budu posebna. Sreca je ono sto zelite i ono sto ste u svakom slucaju zasluzili.

 

JARAC

Morate znati sta je ono sto vam treba za srecu jer vas cekaju neke velike odluke. Samo nemojte da dozvolite da vam bilo ko prica kako cete ziveti i koga cete voleti. Razmislite o tome sta je ono sto vam treba i posvetite se tome. Niste ni svesni koliko ste blizu ostvarenja  svojih zelja.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Naredna tri dana donose mogucnost da dobijete sve ono o cemu ste mastali. Slusajte svoje srce, jer ono bez imalo sumnje zna i oseca sta je ono sto treba da cinite. Sada je mnogo toga samo na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vazno je da se fokusirate na sebe i na ono sto vama licno treba. Vi ste znak koji je uvek pokusavao da usreci druge. Konacno su pred vama dan i za emocije, za ljubav i za radost. Mislite o tome jer od vas mnogo toga zavisi. Vazno je da pazite sta je ono sto zelite.

Stranice: 1 2