Naredna 72.sata donose dokaz da ce jednom zodijaku ovaj april biti mesec iz snova!

Naredna 72.sata donose dokaz da ce jednom zodijaku ovaj april biti mesec iz snova!

2023-04-16 0 By Admin

April, mesec proleca donosi svasta, pa i brojna iznenadjenja,a jednom ce postati mesec iz snova jer ce biti voljen i iskreno ce zavoleti…

OVAN

April donosi  brojna iznenadjenja, pa ce i vama.Ne nadate se, ali ce vam se desiti slucajan susret.Bice to susret sa vasom bivsom koji ce vas vratiti u proslost. Od vas se ceka da budete spremni za neka nepoznata suocavanja.

 

BIK

Ono sto ste ocekivali da se desi, nece bas  biti po vasoj zelji.Ipak ste se sredili i nekako cete  da se snadjete. Necete se bas  zaliti, ali ce vasi bliznji da osete i vasu nervozu i vasu nelagodu.Pomirite se sa onim  sta je, tu je i nosite svoj teret sami.

 

BLIZANCI

Vasa sreca je na putu da se sretne sa vama.I ne slutite da lezi u liku jedne osobe, ali cete tek otkriti.Vreme je da shvatite da cuda postoje i da se desavaju. I mada ste bili sumnjicavi uvek, tek cete na licnom primeru poceti da verujete u njih.

 

RAK

April je mesec koji ce vas uveriti da ste  u prilici da pocnete rukovoditi svojim zeljama.Niste spremni da se okrenete bas jednoj, ali cete morati biti.Ovih dana vam se pruza prilika da  ostvarite jednu zelju.I ako je iskoristite ovo ce biti vas mesec  iz snova!

 

LAV

Jos nista nije gotovo od onog sto mislite da jeste. I nije sve bas onako kako se vama cini.Od vas se ceka da budete svesni i svojih mogucnosti i svojih zelja. Na vama je samo da postupite u skladu sa svojim realnim ocekivanjima. Budite racionalni.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ne cinite sta ne mozete, no se protezite koliko mozete. Ako vam nije jasno, morate znati sta vam je dostupno. Drugim recima,vi zelite nesto nemoguce i bolje je da sada u startu odustanete.Volite mesec april, ali vam ove godine nece doneti,niti ispouniti vasa ocekivanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2