Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Neko ce saznati bolnu istinu!

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Neko ce saznati bolnu istinu!

2023-04-17 0 By Admin

 Vreme je da zavirite u tajne svoje bliske buducnosti. Razmislite o svemu i donesite neke odluke.

 

 OVAN

Vreme je da se fokusirate na sebe. Vi bi ste, nazalost, mogli saznati bolnu istinu u danima pred nama. Sve ostalo je na vama ali morate biti jaki. Imajte na umu da se neke stvari ne mogu spreciti.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo  jeste da vas neko voli. Da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome jer samo vi znate da li zelite da se vracate na staze proslosti.

 

 BLIZANCI

Moramo da naglasimo da su pred vama dani tokom kojih ce mnogo toga doci na svoje.Razmislite o tome ko je osoba koja prema vama oseca nesto jako,a  to krije. Imajte na umu da je itekako moguce da vam krene na bolje.

 

 RAK

Ono sto morate da znate jeste da cete tokom narednih nekoliko dana imati srece vise nego ikada ranije. Postoji neko ko vas voli,ali je stvar u tome sto vi niste spremni da toj osobi date priliku.  Razmislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Tri dana koja su pred nama vama mogu biti teska. Bolnu istinu cete shvatiti i bice vam krivo zato sto niste umeli da cuvate ono sto imate. No, ma koliko da vi to zeleli, vreme ne mozete da vratite.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani za ljubav i dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Imajte na umu da postoji neko kome ste dragi i ko je spreman da se bori za vas. Sve ostalo je na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2