Naredna 72.sata donose dokaz da ce jednom zodijaku ovaj april biti mesec iz snova!

Naredna 72.sata donose dokaz da ce jednom zodijaku ovaj april biti mesec iz snova!

2023-04-16 0 By Admin

VAGA

April je mesec snova koji se bude u srcima zaljubljenih.I vi cete isto da budete zaljubljeni  i da  idete u korak sa svojim srcem. U srcu ce vam se pokrenuti  lavina osecanja za koje ste mislili da  ne posedujete. Jedna ce vas osoba uveriti u suprotno.

 

SKORPIJA

Zasto ste se okrenuli sa svojim  koracima koji vas vode  u propast.Ono sto vam se desava bice vam jako cudno i neshvatljivo.Usli ste u sukob svog srca i razuma zbog osobe koja vas nije vredna.Vreme je da se  odlucite da ucinite rez.

 

STRELAC

Vasa  volja je da se desavaju stvari kojima se  niste nadali.Od vas se ceka da budete vrlo odlucni i da pokazete koje su vase zelje. Vreme je da nadjete svoje prioritete i da se okrenete ka njima. Nemojte da  zanemarite  da je ovaj april mesec koji nudi sve mogucnosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Naivno verujete u jednu osobu i u njena osecanja, i vase srce bar zeli da veruje.Morate znati sta vam je  ciniti i sta vam je  moguce, a sta ne.  Vreme je da budete spremni da se okrenete u smeru koji vas  vodi.I nekom novom koraku, jer ovi su pogresni.

 

VODOLIJA

April ce biti mesec koji ce da ispuni vasa ocekivanja. Nece  bas biti sve kao sto zamisljate ali svakako ce ovo biti vas najbolji mesec. U prilici ste da se snadjete za ono sto zelite i sto vam je  zelja. I sada cete se osecati mnogo bolje, iduci za njome.

 

RIBE

Mozda cete hteti da resite neke stvari i krenucete u tom pravcu.Od vas se ceka da budete korak od snova, i bicete uporni.Okrenite se svojim koracima koji ce vas voditi sreci, ma kako trnovit put bio. Nece biti lako, do srece niko lako ne stize.

Stranice: 1 2