Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Neko ce saznati bolnu istinu!

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Neko ce saznati bolnu istinu!

2023-04-17 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas voli jedan lav.Da je odan i iskren i da nema toga sto nije u stanju da uradi za vas. Ako odlucite da mu date sansu moguce je da ce sreca konacno da pokuca na vrata vaseg zivota.

 

 SKORPIJA

Vrlo je moguce da cete saznati nesto vrlo vazno. Da su pred vama dani kada cete pozeleti da promenite neke stvari u svom zivotu…  Bolnu istinu i situaciju ste preziveli, pred vama su sada dani za prave stvari.

 

 STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je iskren, da je ono sto sa vama planira iskreno i da bi on itekako mogao da vas usreci. Sve ostalo je samo na vama. Imacete srece onoliko koliko budete imali hrabrosti.

 

  JARAC

Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas iskreno voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Toj osobi svakako da treba da date sansu jer ono sto prema vama oseca jeste ono pravo.

 

 VODOLIJA

Vazno je da znate ko je osoba koja prema vama gaji emocije i da se ponasate u skladu sa tim. Uz samo malo srece, vi cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste mastali kada je ona u pitanju. Velika sreca vas ceka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Konacno, sreca. Ljubav u najavi i mogucnost da dobijete sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Razmislite o tome i fokusirajte se na svoje zelje. Zivot je ipak samo  jedan.

Stranice: 1 2