Sreda,cetvrtak i petak ce biti apsolutno carobni i magicni ako ste rodjeni u ova tri zodijaka!

Sreda,cetvrtak i petak ce biti apsolutno carobni i magicni ako ste rodjeni u ova tri zodijaka!

2023-04-18 0 By Admin

VAGA

Morate znati sta je ono sto zelite, i sta je ono sto vam zapravo treba za srecu.  Vas tokom narednih dana cekaju velike odluke.Razmislite da li cete slusati srce ili razum…

SKORPIJA

Bitno je da znate sta je ono sto vam treba za srecu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bitno je da imate na umu da vam nista nece pasti sa neba…

STRELAC

Bitno je da imate na umu da ce ovo biti dani kada ljubav moze da pobedi.  Ako postoji neko do koga vam je stalo, razmislite o tome, i bice vam jasno da toj osobi treba da date priliku.  Ona vas voli vise nego sto mozete da zamislite.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste pronasli svoju srodnu dusu. Vama ce naredna tri dana promeniti zivot iz korena. Zasluzili ste to,  vreme je da sve dodje na svoje i da dobijete ono o cemu ste mastali. Posle mnogo suza, konacno vam dolazi sreca.

 

 VODOLIJA

Emocije su vam naglasene. Postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje.  Nekome ste veoma dragi, i ta osoba je spremna da ide na sve ili nista ne bi li vas osvojila. Dajte joj priliku jer ce vasa sreca u tom slucaju biti velika.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi period za uspeh. Da cete konacno biti blizu ostvarenja svoje velike zelje.  Jedan lav je spreman da se bori ne bi li  osvojio vasu naklonost. Sve ostalo je zaista samo na vama. Imacete ludu srecu.

Stranice: 1 2