Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Naredna 72.sata donose promene!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Naredna 72.sata donose promene!

2023-04-19 0 By Admin

 Vrlo je moguce da ce tri dana koja su pred nama promeniti zivot jednog znaka iz korena. To je ono sto moramo da kazemo.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce  naredna 72.sata doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Dakle, vi ste  znak koji sada treba da se fokusira na sebe jer je za vas sve moguce.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce naredna 72.sata vama doneti samo lepe stvari. Razmislite o tome i bice vam jasno sta je ono sto zelite. Cuda mogu da uslede brze nego sto mozete da zamislite.

 

 BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada mastali. Postoji jedan rak koji vas voli iskreno i koji je spreman da vam bude oslonac i podrska. Ako odlucite da mu date priliku, on bi mogao da vas usreci kao niko nikada ranije.

 

 RAK

Vrlo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Vama jako znaci sto je jedan rak uz vas, ali cini se da mu obecavate ono sto ne mozete da date. Mislite o tome, jer on nije zasluzio da ga lazete.

 

 LAV

Neko ste ko ce u danima koji su pred nama konacno dobiti sve ono o cemu je mastao. Naredna 72.sata mogu da donesu promene koje niste ocekivali. Neko iz vase proslosti zeli sa vama jos jednu sansu. Ostalo je na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko ce vam biti podrska i oslonac na svaki moguci nacin. Samo nemojte bezati od emocija. Nemojte se plasiti srece.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2