Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Naredna 72.sata donose promene!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Naredna 72.sata donose promene!

2023-04-19 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani za ljubav. Da su sada pred vama dani tokom kojih cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Postoji jedan rak koji vas  iskreno voli i koji je spreman da vam to dokaze,.

 

SKORPIJA

Moramo da naglasimo da ce naredni dani biti dani za ljubav. Naredna 72.sata vama mogu da donesu ostvarenje jedne velike zelje. Nema nimalo sumnje da ste zasluzili da vam krene na bolje,  bitno je da o svemu razmislite.

 

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam bude podrska i oslonac na svaki moguci nacin. Bitno je da slusate glas svog srca.

 

 JARAC

Konacno, sreca u najavi. To je ono sto moramo da naglasimo. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Naredni dani ce biti prilika da se uverite da je sreca ipak na vasoj strani. Nemojte obecavati sto ne mozete da ispunite.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da ceka da vi budete spremni za novu ljubav. Morate o svemu da razmislite i da imate na umu da su cuda moguca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Sjajno se osecate. Postoji jedan rak koji vas voli i koji je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte mnogo obecavati vec se vodite time da je zivot samo jedan i da treba da od njega uzmete ono sto vam se nudi…

Stranice: 1 2