Danas je pomracenje Sunca i mlad Mesec u ovnu:Dan koji menja zivote!

2023-04-20 0 By Admin

Pomracenje ce svakako da menja zivote skoro svih znakova zodijaka, ali ce mlad mesec da ublazi losa desavanja samo ovim znacima…

OVAN

Pomracenje sunca u vasem znaku je upravo ovog dana sto znaci da ne bi trebalo biti onako kako ocekujete.Na vasu veliku srecu, delovace i mlad mesec koji je u toku, pa ce to za vase probleme da bude idealan spoj. Izvucicete dobre stvari, a uz pomoc mlade planete, sve cete moci sami.

 

BIK

Ni vi niste mnogo daleko od delovanja  pomracenja, bas kao i delovanja drugih planeta.Dok se lomite sta cete i kako, naterace vas da promenite celokupan zivot. Danas cete doneti odluku koja menja vas zivot iz korena.I gledajte sta i kako dalje jer sto puteva je pred vama.

 

BLIZANCI

Ne prepoznajete  neke promene na bolje, no ostacete u mestu. Na zalost, imacete jednu zucnu raspravu sa sebi bliskom osobom.Nikad se niste posvadjali do danas, ali cete  stati u duelu jedno protiv drugoga. Razmislite cijom krivicom se sve desilo!Ne krivite odmah nikoga, pre no sto ne razmislite!

 

RAK

Osecate se tuzno i usamljeno i stalno ste pod utiskom loseg predosecaja.  Delovanje planeta koje su u pomracenju vama donosi tugu, a mlad  mesec u ovnu, daje vam nadu. Sta ce vam se desiti i cija ce strana da prevagne, tek cete videti.Cinite sve sto mozete dok vam se pruza sansa.

 

LAV

Vreme je da se vas zivot menja iz korena i da znate sta vam je ciniti.Odluka koju morate doneti naterace vas da okrenete  zivot za sto stepeni.Moracete menjati nacin ponasanja, razmisljanja i prihvatiti neke  tudje nacine, kako biste opstali.

 

DEVICA

Pomracenje sunca ce da vam donese osecaj  koji ce vas gusiti.Ne znate sta vas ceka i sta se zbiva.Nervoza se okomila na vas i prosto vas gusi a da ne znate  zasto i odakle. To samo pomracenje sunca u vasem zivotu zeli da  promeni neke stvari i ispita vasu vernost.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2