Horoskop za petak,subotu i nedelju:Slede tri dana kada nista nece biti isto!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Slede tri dana kada nista nece biti isto!

2023-04-20 0 By Admin

 Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite,ali i da smanjite svoja ocekivanja.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce tri dana koja su sada pred nama doneti sve o cemu ste do sada samo mastali. Vi cete biti znak kojeg cekaju divne stvari. Posle niza  losih desavanja konacno ce vam osmeh biti na licu. Vi ste svakako zasluzili da vam krene na bolje.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo kada su u pitanju tri dana koja su pred nama jeste da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Vazno je da ucinite ono sto nalaze vase srce jer cuda itekako mogu da uslede u danima koji su pred nama.

 

BLIZANCI

Tri dana koja slede ce doneti dilemu u vas zivot. Morate da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Jedan rak vas iskreno voli i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o svemu, i nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Bice ovo dani za iznenadjenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljuba dokaze i pokaze na delu. Bitno je da znate da je sve ostalo na vama, jer cete imati srece onoliko koliko ste spremni da se borite i onoliko koliko budete imali hrabrosti. Mislite o tome jer cuda mogu da uslede.

 

 LAV

Sjajno ste raspolozeni i ceka vas novi pocetak. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Uz samo malo srece vi bi ste mogli da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada mastali. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Mogli bi ste se razocarati na kraju.

 

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da treba da znate da je jednom raku stalo do vas. Ako odlucite da mu date sansu on bi mogao vasem zivotu da da jedan novi i lepsi smisao. Razmislite o tome jer je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2