Ljubav u  narednim mesecima:  Do kraja godine, jednom znaku sledi neverovatna ljubavna  promena!

Ljubav u narednim mesecima: Do kraja godine, jednom znaku sledi neverovatna ljubavna promena!

2023-05-01 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da vas voli jedan rak. On je spreman na sve zbog vas i velika  vam je greska sto u ovom trenutku ni u kom slucaju ne znate sta je ono sto zelite.

Vi ste sada u dilemi oko toga da li da slusate razum ili srce. Ali,vasa odluka  je ovog puta vaznija od svega.

 

 SKORPIJA

Morate da imate na umu da je jedno voleti nekoga, a drugo ciniti sve za osobu koja vam je ko zna koliko puta dokazala da nije vredna vase ljubavi. To je ono sto moramo da kazemo.

Morate da se izborite za ono do cega vam je stalo. Uzivajte u danima koji su pred nama jer sledi nesto neverovatno za vas.

 

 STRELAC

Ljubav je vase drugo ime. To je cinjenica i do kraja godine ce i doci do ostvarenja vasih  zelja. Vazno je da kazemo da cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo, ali ono sto je bitno jeste da naucite da se borite i za ljubav, i za posao… Morate biti fokusirani na oba  zivotna polja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Vama ova godina bas i nije najlepsa u  zivotu. Imate niz problema i to je cinjenica ali to nije nesto sto ne moze da se  promeni.

Vama ce leto ove godine doneti susret koji ce po svemu biti poseban  i napokon cete moci da kazete da ste nasli svoju srodnu dusu.

 

 VODOLIJA

Emocije su vam na prvom mestu. Volite svim srcem i jasno vam je da je ta osoba zasluzila da joj   uzvratite istom merom.

Moramo reci da je jasno da ste zasluzili srecu i da je ona napokon na korak od vas. Vama ce ostatak ove godine biti vrlo lep kada je ljubav u pitanju.

 

 RIBE

U narednim mesecima vi necete znati sta je ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Imate niz zelja,a ni sami niste svesni da su neke od njih prosto  nerealne.

Tek onda kada se odlucite sta je ono sto zelite, tek onda kada donesete neke vazne odluke, tek onda cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile… Jer, dok god ste u dilemi..Nista nece biti u redu.

Stranice: 1 2