Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Slede tri dana za veliku radost!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Slede tri dana za veliku radost!

2023-05-03 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da slede tri dana kada ce  pobediti ljubav. Vi ste neko ko je mnogo patio ali svemu tome konacno dolaze dani za  emocije.  Doci ce do toga da upoznate nekoga ko ce vasem zivotu dati jedan novi smisao.

 

 SKORPIJA

Ono sto  treba da znate jeste da je jednom lavu stalo do vas.On iskreno zeli da vi predjete granicu prijateljstva. No, samo vi znate da li ste spremni za novu ljubav ili ne. Odluka mora biti donesena jer on treba da zna na cemu je sa vama.

 

STRELAC

Nema razloga za ljubomoru. Vi imate kraj sebe osobu koja vas voli iskreno i koja je vam je odana i verna. Nemojte da dozvolite da zbog tudjih misljenja i sumnji koje nemaju osnova ostanete bez voljene osobe.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli iskreno i da je spreman da vam u svemu bude podrska. Cinite onako kako vam nalaze vase srce jer imate prava da zivite kako vam ono nalaze.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto moze da vam usledi u tri dana koja su pred nama. Ono sto je vazno da znate jeste da je istina da vas neko iskreno voli. Razmislite o tome i zapitajte se sta je zapravo ono sto vam za srecu  treba. Cuda su moguca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska.Nemojte odustajati od emocija. Dajte toj osobi priliku jer ce znati da vam dokaze ljubav na delu.

Stranice: 1 2