Nedelja,ponedeljak i utorak donose prijatna iznenadjenja i neocekivanu radost na ljubavnom planu!

Nedelja,ponedeljak i utorak donose prijatna iznenadjenja i neocekivanu radost na ljubavnom planu!

2023-05-13 0 By Admin

Radost kojoj se ne nadate bice deo ovih sedamdeset i dva sata,ali ne svim znacima.Samo odabrani znaci ce biti nagradjeni…

OVAN

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto biste mogli da ocekujete. Iskreno se nadate samo da ne bude gore, pa cete i tako biti zadovoljni. Mozete i uciniti nesto da situacija bude jos bolja, umesto sto cekate da se desi samo od sebe. Nesto i sami ucinite i oslobodite se, ohrabrite se!Prizovite radost!

 

BIK

Radost ce vam ispuniti srce jer ste nasli bar neku zanimaciju. Besneli ste i grizli se zbog odrdjenih stvari koje ne mozete vi licno promeniti. Dobro je da ste shvatili na vreme da ne biste isli u dublji sukob sa jednom osobom. Sada ste se posvetili jednoj vrsti edukacije i to je odlican pocetni korak za velike odluke.

 

BLIZANCI

Nadjite i podvucite odredjenu granicu preko koje necete ici dalje.To cete svakako morati uciniti kako se ne biste nervirali bas za svaku sitnicu. Ne mora bas sve da se lomi preko vas i vasih ledja. Vodite racuna samo o bitnim stvarima, za vas  je toliko potrebno.Utoliko sto vase zdravlje ovisi o tome.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Navikli ste da se izolujete jer vasa rec ne trpi obrazlozenje. Nekako ste izostavljeni od vaznih stvari, a ispunjavate necije odluke. Ako ovih dana pokazete zube u odredjenoj situaciji, ucinicete sebi dobro.Zato stopirajte  guranje u zadnji plan sebe i svojih predloga.Ucinite sebi radost!

 

LAV

Imate predosecaj da ce se desiti nesto bitno, a  vas predosecaj vas nikad ne vara. Srecom po vas, slede vam neka iznenadjenja, ali vrlo prijatna.Jedna osoba ce se uvuci u vas zivot ponovo.I umesto bolne proslosti i teskih uspomena, srce ce vam ponovo ispuniti radost.

 

DEVICA

Od vas se ceka da pokazete da ste spremni  na nove pokusaje. Zato cete u narednim satima da opet okusate svoju srecu. Pred vama je nesto jako lepo a da to niste ocekivali, pa cak ni priblizno tome.Vreme je za nove dane i nove radosti, makar i cekali na njih.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2